Dutch Design, Fashion and Architecture

Kleding van Viktor en Rolf of Bas Kosters, kunst in het Van Gogh Museum, design van de Dutch Design Week, beats van Afrojack of Armin van Buuren, architectuur van Rem Koolhaas, de looks van supermodel Doutzen Kroes en programma’s van mediamagnaat John De Mol Jr. en Reinout Oerlemans. Dutch design draagt bij aan de totale uitstraling van ons land. De ontwerpen van Nederlandse designers, architecten en modeontwerpers vind ik verfrissend, creatief, humoristisch, praktisch en open.

De creatieve industrie in Nederland is hard aan de weg aan het timmeren op de internationale ladder en heeft inmiddels al een sterke uitgangspositie verworven.

Wereldwijd scoren de Nederlandse design, mode en architectuur steeds beter en worden populairder. We proberen te laten zien dat Nederland vooruitstrevend is op het gebied van duurzaamheid, milieu en stedelijke ontwikkeling.

Dutch Design, Fashion and Architecture (DDFA) is een vierjarig crossectoraal programma dat internationalisering van design, mode en architectuur in het buitenland bevordert. Partijen uit binnen- en buitenland bundelen hun krachten.

 

 

“Het Nederlandse fotoboek” van Rik Suermondt en Frits Gierstberg beschrijft de geschiedenis van beroemde Nederlandse fotoboeken. 120 van de meest belangrijke Nederlandse fotoboeken worden geplaatst in de context van ontwikkelingen in de fotografie en de samenleving. De foto boeken gaan onder andere over de bedrijfscultuur en bedrijven, de jongerencultuur, landschappen, steden, reisverhalen en autonome boeken. De boeken worden weergegeven door prachtige illustraties van hun covers en delen van de inhoud.

 

"Het Nederlandse fotoboek"

 

Naar aanleiding van Het Nederlandse Fotoboek word de tentoonstelling “Feest van het Fotoboek” getoond in het Nederlands .

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: