Healthy fastfood

Druk, druk,druk; een kenmerk van ons huidige bestaan. We proberen onze tijd zo effectief en efficiënt in te delen, maar toch rennen we telkens van hot naar her en schiet het eten hier vaak bij in. Snel iets afhalen of laten bezorgen kan nu ook heel gezond zijn. Overal schieten “gezonde” fastfoodketens uit de grond. Als ik om me heen kijk in Tilburg zijn er de afgelopen 5 jaar verschillende sushi restaurants geopend. Vooral Tippi Wan is echt een aanrader, de lekkerste sushi en een hele mooie locatie!

Sushi is helemaal hip en happening. Ik ben zelf erg fan van deze lekkere en gezonde hapjes vanuit Japan op basis van vis, groenten en rijst. Onder andere Albert Heijn verkoopt tegenwoordig sushi kant-en-klaar maaltijden, ook op het station bij de AH to go.

 

 

Ook afhaalmaaltijden met sushi of noodles bij Easy Wok & Go en Yammie worden steeds populairder.

Een ander fenomeen wat me opvalt, onder andere op stations, zijn de verschillende broodjeszaken zoals Bagels & Beans en de Brood Express. Deze zaken beleggen een broodje met verse en gezonde producten zoals sla, vleeswaren, vis, vlees en kaas.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: